Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord, bara ord, mera ord - som dessutom inte är redigerade. Ännu. I just detta fall.


Honungsvargen


Vargen är en vildhund
ett gråben
en best.

Honungsvargen är densamma
bara sötad
för att locka
dig
mig
andra

och
sedan

ingenting.




Övriga genrer av Inkka
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-03 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkka
Inkka