Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En väg krossades, en annan väg hittades

Vi var allt
Men nu finns inget kvar
Nu är vägarna krossade
Det som en gång skulle vara för evigt är slut
Det som en gång kunde allt
Förlorade

Nu ler stjärnorna för mig
Jag kan klara mig själv
Visst kan jag?

Jag har mina solstråls flikkor
Min alldeles egna regbåge
Och mina stjärnor

Jag låter er tindra för er själva
Ett enda ord från er gör mig stark
Nu kan inget slita sönder mig
Jag släpper aldrig taget om er
Ni är ljuset i mitt liv
Ni får mig att kämpa
För min egna existens
Ni vet min vardag
Ni vet vadjag kämpar emot.

"låt dem aldrig vinna"
jag ska inte det

"kämpa älskling kämpa"
Jag gör det för er

Med solen i ansiktet
Går jag mot en ljusare framtid
Det ni aldrig trodde jag kunde
Kan jag

Regnbågen
Glitter
Stjärnorna
Och solens alla strålar
Ni som aldrig gav upp hoppet
Ni som bad mig att kämpa
Jag gör det för er<3




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-04 14:24



Bookmark and Share


    Lilla fröken söt
åhåhåh vad bra du är!
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös