Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De fyra elementen skapar balans. Del:4 Återskapa min sargade kropp.

Moder jord lägger ner dirigentpinnen och ser ut över den förödelse hon själv har skapat. Utmattad sätter hon sig ner och återkallar sina vakthundar.

Stjärnor lyser över hennes ord som smeker deras öron.

-Eld, vatten, jord och luft, jag hedrar er lojalitet.

Ni är världens konstnärer, skapare av allting i olika balanser och
kombinatitioner.
Ni besitter på en ovärderlig kunskap.

Blanda nu era vackra element och återskapa mig!

Bränn min kropp, rensa mig från girighet och onska.
Låt vinden smeka mig ren från askan av det förgångna
låt ren jord masera mina rötter.
besmycka mina kurvor med liv, låt himlens tårar falla över min sargade kropp.





Hon omfamnar livets pensel och signerar sin kropp med

"De fyra elementen"




Fri vers av leonardo1981
Läst 494 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-08 00:09



Bookmark and Share


  Roula O
en jättefin text som berör...
2009-04-09

  firefire
underbara ord,mycket poetiskt och målande beskrivet om ett av de viktigaste ämnena i vår tid! För detta beundrar jag dig! Glöm förresten inte earth hour ikväll!
2009-03-28

  Ex¤animo
Åh...jag finner inga ord...men du berör med dina...for sure.
2009-03-08

  melancholia
fantastiskt., sorligt att moder natur måste gå så långt.

gillar slutet espc.

nice.
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

leonardo1981
leonardo1981