Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Res med mig till ett varmare ställe

Välkommen in, här säljer vi resor till varmare trakter!

Bland sönderknullade sängar, upprivna bäddmadrasser i en betonglägenhet där tapeterna flagnar tar vi emot våra kunder.

Se dig för var du går människa! För här ligger det kanyler i skiten längs med väggarna som vore det hyacinter i en vårblommande rabatt.

Får vi fresta med en resa till varmare trakter, en charter tillsammans med några andra av samhällets bortglömda barn? Ni reser tillsammans och dit ni ska är det ingen som fryser. Där är det aldrig mörkt och kallt.

Kom in, stig på! Här kokas livsglädje på sked, sugs upp och sprutas in. Boka en tripp redan idag så får du låna en nykokt nål. Första resan bjuder vi på. En väntjänst oss emellan kan vi kalla det.

Kliv på! Det är härifrån någons dotter, hans syster och deras son flyger ut från boet likt yra fågelungar om våren.

Alla här tror att dom har vingar från gång till annan men det är ingen som kan flyga. Tro mig för jag känner dom här skitungarna. Och hade dom haft vingar hade de varit svarta som på fladdermöss.

Visum måste du ha också. De flesta ansöker om ett en-dagars men tro mig - dom brukar alltid stanna längre.

Ambassaden har du förresten nere på parkeringen i skuggan av betongen. Våra ambassadörer åker precis som alla andra ambassadörer dyra tyska bilar och går i välpressade italienska kläder. Med våra besökare är det dock lite värre ställt.

Hur var det, ville du låna till en sil? Gör nu som de andra skitungarna, ta en tripp!
Vi flyger både reguljärt och charter rakt in i helvetet.




Prosa (Novell) av Gnosis VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-24 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gnosis VIP