Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där flugan och du

Har ju haft en fluga som flugit här hemma ett tag
Hon och jag hade liksom en deal
Jag tänkte att hon kunde få bo kvar så länge hon lät bli att vila sig på min hud
Hon bröt den där dealen, tyckte väl min hud var varm mellan lakanen
Flög irriterande nära, höll mig vaken om nätterna och satte sig mer än en gång
Men hon fick vara kvar ändå

Kom att tänka på att det nog var Gud
Som ville visa mig nåt
Han gör så ibland

Har nämligen haft en annan hona med vingar i mitt hus ibland
Hon och jag hade tydligen också en deal
Jag tänkte att hon nog aldrig ville vila sig på min hud
Hon höll den där dealen, tyckte väl min hud var för tunn mellan alla ärr
Flög in här ibland, kom härligt nära och höll mig vaken om nätterna men satte sig aldrig riktigt till ro
Men jag lyckades visst få henne inunder huden ändå och sen fick hon inte vara kvar

Kom att tänka på att Gud nog ler åt mig där uppe
Jag tar löften av flugor och faller för hans änglar
Det blir så ibland




Fri vers av Gnosis VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-20 06:44



Bookmark and Share


  Malin Ringdahl
Du skriver så jag förstår. Inget tillkrånglat. Enkelt. Jag gillar denna. Brukar oxå filosofera över flugor som husdjur.
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Gnosis VIP