Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den skulle kunna heta vi talade med varandra

Jag sa A
Hon sa att har du sagt A får du säga B
Sen drog hon hela alfabetet

Jag sa att när jag är med dig kan jag ta på solen
Hon sa att det gör du aldrig för du vill inte bränna dig
Sen öppnade hon mina ögon med sin blick

Jag såg att världen hade gått sönder på ganska många ställen
Hon sa att det visste hon redan
Sen var vi tysta väldigt länge

Det skulle kunna heta att vi talade med varandra




Fri vers av Gnosis VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-02 00:23



Bookmark and Share


  Åsa Pyke
Att tala med eller tala förbi? var den fråga jag fick i huvudet. Texten tilltalar mig. En darling: "Jag sa att när jag är med dig kan jag ta på solen
Hon sa att det gör du aldrig för du vill inte bränna dig
Sen öppnade hon mina ögon med sin blick"
2009-06-02

  Sturesdotter
Närhet i hela alfabetet; det är en stark känsla att vila sig i!
2009-06-02

    ej medlem längre
om man börjar ifrån Ö...vad händer då?
Ö-Ä liksom....för sen kommer ju ett x, som ibland är symbol för stopptecknet.
No man is an Island....eller...?
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Gnosis VIP