Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En erfaren hand.


Nerskrivna ord från det förgångna i ett invecklat utvecklat skrynkligt brev i min öppna hand.

Ord som då var nu men nu är då omfamnar mig i dåtidens nutid.

Jag stänger min skrynkliga hand med vackra lena minnen.





Fri vers av leonardo1981
Läst 429 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-24 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

leonardo1981
leonardo1981