Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aragorn

Stiger upp ur marken, nån form av rök, nåt som andas, ligger kvar
Jag har sett för mycket sagan om ringen för att leva i den här världen
Malmö har inga snåriga skogar, nej
Pildammsparken aint good enough

Min rumpa håller på att växa ur de här byxorna
Det är väl inget nytt
Det nya är att vi inte verkar göra något åt det
Jag och min Gollum
Som att vi duger
som vi är
ytterst märkligt

Är det en insikt igen?
Nej det är ingen insikt.
Jag vet inte vad det är
Men jag låter det vara
Det ligger bättre i halsen
än klumpar

Jag tror det skulle se mycket lustigt ut om Aragorn kom ridande på Bergsgatan
Från stan skulle han komma, förbi KB och Jalla Jalla och fram till min port
Fast det är liksom inte ens trovärdigt
Han skulle ha svårt att passa in här
Kanske mest för att han har häst
Och inte så mycket för att han aldrig tvättar sig
Och har flaxande cape och ett konstig alvsmycke runt halsen
De skulle kanske ta honom för en lajvare
Eller mentalsjuk
Då skulle han säga nåt på alviska
Så skulle de fatta
Att det var han

Min innergård ser rätt fantasy ut om man använder rätt belysning
Det kan bli dyrt
Men det kan vara värt det

Är det skit jag snackar nu?
Nej det är inte skit.
Det är pinsamma småfragment av dagdrömmar
Men de låter bättre
Om jag säger de högt från scen
Det låter som komik
Jag går utanför mig själv och kikar in
Titta hon ser lite löjlig ut
Skrattar åt mig men med kärlek
Är det självdistans?
Ja det är det.





Fri vers av Lina
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-29 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina
Lina