Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan


Jag försöker
i min strävan
nå fram till dig
och
.........jag väntar

du svarar inte
du ringer inte
du skriver inte
du bara är
upptagen i din värld
med ditt
viktiga

och du stör mig
i min väntan

Nej, nu bestämmer jag mig
du ska inte betyda något alls för mig
så är det
.........men jag lyckas inte
så vidare bra
jodå

i morgon hör du säkert av dig

och jag minns hur dina händer rör vid mig.




Fri vers av Inkka
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-31 20:30



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Starka längtansord.

Eva
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Inkka
Inkka