Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomheten

ville berätta om min ångest
men orden sprang och gömde sig
tog mitt hjärta med sig
lämnade tomhet
ångesten följde orden och försvann

ville känna lycka
men känslan försvann med orden
följde ångesten och hjärtat
tomhet är allt som finns
vill ha min ångest tillbaka
vill känna mitt hjärta slå igen

vill ha vad som helst utom tomheten




Fri vers av Beatrice J Lindéh
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-05 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice J Lindéh
Beatrice J Lindéh