Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*****


Djupa Kyssar Och.....



Din hud under mina

pulserande fingertoppar

väcker genom hettan

en erotisk ström

triggar igång en känsloslinga

från tå till topp

låt mig svepa känna

dig

tillåt mina ögon att vila

i dina

min mun kyssa djupt

i din

låt närheten komma

sakteliga

tillåt tiden att stå stilla

jag lovar att smeka dig

in i sömnens ro efteråt.


B.M.N-R 2004-06-07





Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 489 gånger
Publicerad 2004-06-07 02:02



Bookmark and Share


  andrasidan

ska jag vara ärlig så skrämmer mig dina utlämnadende mycket personliga erotiska beskrivningar. Jag vet inte vad jag ska säga, men det är ju bara jag. Keep it up! Du är ju verkligen på gång! Och jag önskar dig all framgång du är värd!
2004-06-07

  Roger VIP
Som sagt. Say no more...
2004-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund