Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omöjligt . . .


Omöjliga försök till att förklara okända känslor.

Försöker att förklara
alla ord
känslor
och tankar
igenom ord
handlingar
och tårar,
men det finns inget
svårare än
att förklara
vad
man känner
när man
inte
ens vet
det själv.




Fri vers av Ettriktigtsagoslut
Läst 151 gånger
Publicerad 2009-04-13 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettriktigtsagoslut
Ettriktigtsagoslut