Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Armarna runt omkring mig knöts upp alldeles för snabbt.

-




Dina armar runt omkring mig knöts upp för snabbt,
och ditt hjärta slutade dunka sådär hårt så jag
kan inte längre höra det åh medans jag går och
kärar ner mig lite mer än vad som är tillåtet
går du och förälskar ner dig i lyckan av att vara
fri.



( Säg att du aldrig velat vara fri, bara att du alltid velat
vara älskad, som du är av din lilla beundrare mig. )



-




Fri vers av Ettriktigtsagoslut
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-30 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettriktigtsagoslut
Ettriktigtsagoslut