Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Om jorden går under låt tårarna falla sade du va?

Nu går det åt helvetet för dig och jag sitter
där lite åt sidan och skrattar åt dig som om
att jag vore så mycket starkare och större än dig.
Och jag ser ditt leende dö ut på läppar, hör
blodet sippra ut ur dina vener känner mitt hjärta
brista,


åh ser dig dö i mitt förflutna.




Fri vers av Ettriktigtsagoslut
Läst 353 gånger
Publicerad 2009-06-30 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettriktigtsagoslut
Ettriktigtsagoslut