Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fråga mig inte vad detta är, jag har inget vettigt svar.


Älskade Mattias,

-




Älskade Mattias,
kärlek går nog inte att beskriva genom ord. Och jag tänker inte försöka,
men lite få tankar och ord behöver komma ut. Och jag tror att dom bara låter
mig vila om jag skriver detta till dig. Hur länge har vi vetat om varandra egentligen?
Inte längre, men jag vet. JA, jag vet, att detta var ett riktigt internett-första-ögonkastet-förälskelse.
För jag är kär i dig Mattias, det spelar ingen roll att du är så mycket äldre än mig.
Det får mig inte att tycka mindre om dig, nej det skulle det aldrig få.

Nej men Mattias, hjärtat mitt, dom här orden räcker inte till.
För att kunna berätta att du är den jag drömmer om på nätterna
Du är den jag har fallit pladask för. Mattias?

Försök att känna detsamma för mig, snälla jag ber dig.
Om du inte känner detsamma för mig,



ja då går världen under på riktigt.




-




Övriga genrer av Ettriktigtsagoslut
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-28 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettriktigtsagoslut
Ettriktigtsagoslut