Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Våran evighet som varar föralltid.

Jag vill spendera en
evig
evighet i ditt knä .




Fri vers av Ettriktigtsagoslut
Läst 142 gånger
Publicerad 2009-04-15 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettriktigtsagoslut
Ettriktigtsagoslut