Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Skrik inte i mitt ansikte, torka tårarna kära du.

Och skrik inte samma fråga om och om
igen i mitt ansikte, för jag kan inte
svara. ( Inte när du hör svaret iallafall,
det är rädsla kära du, rent av rädsla och
stolthet. ) Men du förtjänar
inte det här. Ingen förtjänar det här.


Torka tårarna
nu vännen min
det ordnar sig
i slutändan.'




Fri vers av Ettriktigtsagoslut
Läst 145 gånger
Publicerad 2009-04-15 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettriktigtsagoslut
Ettriktigtsagoslut