Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men det borde ha varat föralltid, det var liksom speciellt. Det vi hade, men du håller nog inte med mig.


Och våran Saga tog slut, gråt inte mer nu.

Inatt ska jag gråta
medans alla minnen
utav du och jag
flyger i luften som
osynliga älvor,
och längtan efter
dig ska växa sig
större och större
ta sönder mig bit
för bit skrika i
mitt ansikte och
slå mig medvetslös.

Av alla ord du sade
var ’’Ditt leende
Är min glädje.’’ Dem
vackraste som
en människa
någonsin fått höra,
och just denna dag
ska dem orden få
kastas runt i mitt
huvud lite mer än
vad jag egentligen
tillåter och vill.

Men även den meningen
hade låtit bättre
om den kom ifrån
rätt mun, ifrån
en som menade
det med hela
sitt hjärta, och inte en
som bara sa det utan
att känna något alls.


Och våran saga tog slut
åh vad jag önskar mest
var att vi aldrig hade
sagt farväl åt varandra,
den dagen.




Fri vers av Ettriktigtsagoslut
Läst 143 gånger
Publicerad 2009-04-15 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettriktigtsagoslut
Ettriktigtsagoslut