Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Och jag ska bara leva klart, bästa vän.

Vi ses där uppe
om några decennium,
jag ska bara leva
klart först innan
jag hälsar på dig.





Hälsningar din
bästa vän.




Fri vers av Ettriktigtsagoslut
Läst 155 gånger
Publicerad 2009-04-15 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettriktigtsagoslut
Ettriktigtsagoslut