Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄR I VAD??

jag vill känna kärlek
jag vill älska
jag vill bli älskad

hur är det med kärleken

jag är nog mest kär i den

kär i kärleken




Fri vers av trollflöjt
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-16 13:50



Bookmark and Share


  noname_realmind
Just så kan det vara... ;)
2009-07-17

    Bodil Sandberg
Enkelt och bedårande fördragsamt skriftat!
2009-04-17

  Maria T
Fin liten dikt.
Kärlek är som eldens glöd
Kärlek spränger vetekornet
i jorden för att det skall
växa upp och ge skörd
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt