Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muren vi byggde på lögner

Ta min hand
Släpp den inte

In i allt kaos.
Försent räcker du handen din

Buller i öronen
Faller hon
ner i mörkret
skrikandes efter hjälp
hjälp som aldrig kom

du betyder det gör du verkligen

En lögn kan betyda så mycket
Ibland önskar man den va sann

Total mörker
Vatten droppens musik
I dina öron
I brunen
drunknar jag

du och jag in i det sista

Bron höll aldrig
Jag föll
Du tog aldrig emot mig
Som du sa att du skulle

se stjärnorna

jag ser dig bland stjärnorna
Dina lögner är fastbrända på min trumhinna.
Svek in i det sista
Aldrig en enda sanning

Jag kan aldrig tro
På något någon säger
Jag kan aldrig lita
På någon igen
Om någon som du
Sviker mig
Säger lögner in i det sista
Sen

ses på stjärnorna regnbågsflikka

Vi sa föralltid
Det höll aldrig
Med lögner byggde vi upp
En mur som höll ont utanför.
Men muren föll
Lika så gjorde jag

hjälp mig ur kaoset




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 265 gånger
Publicerad 2009-04-22 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös