Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanse finns hon på riktigt, kanske inte


skogstjärnen

Hon satt där, förföriskt skön. Lockade, skrattade.

Vandraren i mig ville fortsätta, men hennes väna röst höll mig kvar.

Hon viskade. Du kan gå när du vill, men lämna mig kan du aldrig .

Hennes namn var GålsjöLisa.




Fri vers av Jari Riikonen
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-30 19:05



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Vacker, finstämd text med en kanonbild till!!
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Jari Riikonen
Jari Riikonen