Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kryper och drar. Denna rastlöshet Men ingenstans finns det något som duger.


Rastlösheten

Inget duger.

Det är som om själen är förgiftad av kvicksilver.

Upp och ner, hit och dit.

Bort, bort till inget och allting.

Ett liv som inte är här och inte där.

Gud, varför plågar du mig?




Fri vers av Jari Riikonen
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-10 14:12



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Rastlösheten påverkar hela ens tillvaro och kan få en ordentligt ur gängorna. Kanske fattas viktiga bitar i ens liv, sådant som gör att själen inte får ro. Viktigt att fylla tiden med välgörande " saker ", göra förändringar även om det kan innebära uppbrott från invanda mönster och relationer. Stark text!
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Jari Riikonen
Jari Riikonen