Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är väll som det låter..


Bara Dö

mina tårar dom rinner, än om jag så torkar bort dem, en gång eller två.
hur kan de vara så svårt att förstå?
förstå varför man gråter, och hur man slutar.
och förstå varför i livet man bara gör knutar...
Man går runt i ring å fattar ingenting...
Spelar ingen roll vad du gör,
därför skiter man i allt å dör...
Om inte kroppsligt så själsligt....
vad spelar det för roll... ?

vad man nu vill är bara att dö, slippa allt å försvinna.
för i mitt liv finns det inget att vinna....

Men dom få vänner man har skulle dom känna, vad skulle dom hända?




Fri vers av Nathalie a.k.a LoveMee
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-09-19 17:44



Bookmark and Share


  Rublev
du skriver starkt om att inte orka leva
och om en stor gråt som bor i dig...
du skriver om frågor utan svar...

jag tror att det väntar ljusare varmare dagar för dig!
håll ut!

jag tror också att det är fler än vad du tror
som bryr sig om dig och känner för dig
2005-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Nathalie a.k.a LoveMee
Nathalie a.k.a LoveMee