Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förlorade min ängel.

Jag ska be till stjärnorna
Att du tar dig upp dit
Oskadd

Kan jag se dig uppe på stjärnorna
Svar ja
Jag ser dig le
Men ängel
Jag ser dig le

Nu är allt bra för dig
Men jag saknar min skatt
Som in i tusen

Kan du höra mig?
Jag viskar ditt namn
Tyst så ingen hör

Är du här.
Sitter du bredvid mig och flämtar i mitt öra
Och när jag kommer hem
Är du där och hoppar på mig

Jag förlorade en ängel
Nu sitter hon och kollar ner på mig från stjärnorna.

En dag möt vi igen
En dag blir allt bra igen
En dag blir allt bra igen
En dag
Igen.




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-04 21:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbart vackert har du beskrivit din sorgsna längtan efter en vän som inte mera finns.
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös