Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite nostalgi kanske, eller ?!


Solklart.



Hur kom det sig undrar jag
att du bara dök upp
leendes varm
det var ju sekler sen vi möttes
då när vi smekte varandra till vanvett.

Nu står du framför mig
säger lite lojt: dig kan jag,
minns hettan, vildheten
jag tittar djupt in i dina ögon
med ett solklart frågetecken.

Vet att du har rätt men varför erkänna
hålla med på sekunden
varför visa vad kroppen känner
ler gör jag samtidigt som oviljan
att falla tränger på.


B.M.N-R 2009-03-28




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-09 22:31



Bookmark and Share


  Karin D
Hurra...en text om kärlek...passar mig just nu....mjuk och hård, innerlig text allt på samma gång....
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund