Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plasthjärta

jag är som en agent
jag spionerar på mig själv
gör jag fel
så skjuter jag

i självförsvar

jag skjuter skarpt
så att hjärtat går i tusen bitar

men det gör inget ont
för hjärtat har länge varit utav plast

utav plast så jag inget kunnat känna

slippa känna av dig
slippa lida
slippa tårar
slippa livet

jag slapp
för jag har ett hjärta utav plast
men.......
vad händer nu







Övriga genrer av trollflöjt
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-10 20:36



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Du formulerar det så väl när du skriver:

"jag är som en agent
jag spionerar på mig själv
gör jag fel
så skjuter jag"

Känner igen mig...

Tack och kram.
/Grubbelmia
2009-07-17

  CRAIDLARN
Denna dikt tyckte jag verkligen om!

Riktigt bra, och en stark avslutning...
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt