Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var faktiskt en dröm. Tror jag. Med den där flickan vet man aldrig.


Jag tror att det var i en dröm

Du kom till mig inatt
Jag tror det var en dröm

Jag vaknade och såg att du satt på en stol vid min säng
Jag blev rädd och kall
För ingen brukar sitta vid min säng

Sen såg jag ditt ansikte och min rädsla försvann

Jag såg att du var en ängel och att du vakade över mig
Jag kände mig trygg och varm
För ingen brukar vaka över mig

Sen slöt jag mina ögon och hoppades att du skulle bli kvar ett tag till




Fri vers av Gnosis VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-11 10:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Människa var kommer dina ord ifrån? Värmegott
2009-05-13

  Sturesdotter
Söt o varm!
2009-05-11

    baruk
Du satt vid min säng på en stol
en flicka i rutig kjol.
Jag undrade om en ängel du var
för synen var tydlig och klar.
Jag tror faktiskt att jag blev rädd
för att du satt vid min bädd.
Men drömmen stannade hos mig kvar
och blev verklig och underbar.
Nu fattar jag inte, nej,
varför jag blev så rädd
för en flicka på stol vid min bädd.
För jag vet nu, fast förut ej,
att jag är älskad
och sedd.
Bra skrivet!
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Gnosis VIP