Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Take my hand again, pleas

Himelen gråter
Ser du det älskling
Lämna mig inte ensam

Himlen dundrar av ilska
Tårar
Skrik
och sång blandar sig in i kuddens mjuka skal

Kan du ta min hand igen?
Vi kan vandra till regnbågen
Följa dess färg
och hitta slutet av regnbågen
Hitta lyckan

Tillsammans




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 369 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-12 15:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja bra
det berör
2009-05-12

  Silvergirl
jättebra kusin ;__; <333
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös