Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal 82:are.


Vindruvan.



Som en vindruva var du
så lockande god
jag smakade på dig
innan jag förstog att

vindruvor kan smaka
så förunderligt gott att
vindruvor är saftiga och
gör en mera törstig att

klasen nej fasen
jag menar kvisten
som är kvar
är något som man spar

iallafall
om
vindruvan
är
kvar.


B.M.N-R 1982-01-04






Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 452 gånger
Publicerad 2009-05-15 23:18



Bookmark and Share


  Anders P VIP
jag tolkar fritt. man kan inte både äta kakan och ha den kvar.
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund