Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt liv


GRÅT

gråt, gråt, gråt

tycks vara det enda jag har
jag försöker
försöker
försöker
försöker

det hjälper inte vad jag gör
jag gråter

sitter och gråter
tårar trillar
tårar

de tar aldrig slut
de vädjar om hjälp

hjälp till mig

jag vill inte mer
jag vill bara bort
slippa det här
slippa dessa tårar
som aldrig tycks ta slut

jag vill leva mitt liv
utan att fälla så många tårar

jag har gjort det alldeles för länge
nu är det slut
......

Nu åker han ut!!




Övriga genrer av trollflöjt
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-16 00:44



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En sån ledsen och förtvivlad dikt...(gör ont att läsa)och dessa tankar kommer till mig att i det enda liv man fått..ska man få ha det gott...andras frustreri..må man ej drunkna i..varm kram
2009-05-18

  WhiteTrashBastard
vakkert!Ut men fanskapet å stå på dej!
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt