Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ditt beteende


PÅ LÅTSAS

på låtsas

du spelade ditt spel
spelet du trodde du kunde vinna

jag låter dig vinna
för jag vill inte ha en losers som du

en feg skit som bara låtsas att förstå
så jävla trög

så jävla puckad

precis som jag
för jag trodde dig

dina ord som jag fick dra ur dig
som inte betydde något

bara svek
svek

en lögn
som mitt liv byggt på

en lögn där vi älskade varann
vi låtsades

för det var smidigast
lättast

att låtsas

fy fan det var mitt liv
men inte längre

värst vad jag är tuff

imorgon är en annan dag........




Övriga genrer av trollflöjt
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-16 00:55



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
kanske trots allt mer intressant att studera möss...
2009-06-13

    Bodil Sandberg
ja imorgon är en annan dag..jag har faktiskt den strofen
som devis i min presentation för jag tycker den är så bra
- den ena dagen kan vara så mörk..men ..nästa dag kan bli
helt annorlunda..visst är det så -
ja det är en tuff och superb dikt..applåder!!!
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt