Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se med mina ögon

Se med mina ögon
det jag aldrig kan säga med ord
och se dig själv
hur jag alltid söker din blick

Andas genom mig
den luft jag aldrig kan missta
och andas djupt
hur jag aldrg får nog

Närma dig mig
den närhet jag aldrig glömmer
och värm mig
hur jag alltid är kall

Nynna i mitt öra
den melodi jag aldrig hört
och sluta inte sjung
hur jag aldrig ska sluta lyssna

Andas en gång till
den luft som sakta tar slut
och glöm mig ej
hur jag alltid finns kvar




Fri vers av Roland Johansson
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-16 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Johansson