Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bådas vilja....


Klockan Slog.


Du drog pekfingret
längst min stjärt
lite flyktigt i farten

du gav mig en strålande blick
sådär lite pilimariskt
då du svepte förbi

nog förstog jag vad klockan var slagen
min älskling
å tog mig snabbt till bädden

sen drog jag fingrarna
över din stjärt upp över
å dina hårstrån föddes på nytt.


B.M.N-R Nyred. 2009-05-16





Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 442 gånger
Publicerad 2009-05-16 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund