Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24 år som gifta, 27 år tillsmmans.


Ännu Lever Kärleken.



För länge sedan lät du mig
landa i dina kupade händer
vars handflator är det lenaste lena
du vände vred formade allt
efter mitt krängande lynne.

Stillhet ro tillit
letade sig in
under min skavda hud
in i alla döda vrår
du är livet självt
jag är hemma.


B.M.N-R Nyinlagd efter lite redigering.
2009-05-16




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 502 gånger
Publicerad 2009-05-17 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund