Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skjuta av en kapsyl

Skjuter av en kapsyl som så många gånger förr
Jag har blivit bra på det där
Luft springer ur en flaska
Kolsyra kallar dom det
Kapsylen flyger iväg

Och jag vet inte var den tog vägen
Men det spelar mindre roll
Den behöver aldrig mer komma på plats ikväll

Krökar bort en kväll som så många gånger förr
Jag har blivit värre med det där
Timmar ödslas från ett liv
Onödigt säger folk att det är
Timmarna svinner

Och jag vet inte var dom tog vägen
Men det spelar mindre roll
Dom kommer inte att saknas av mig just ikväll




Fri vers av Gnosis VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-18 19:02



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Livsglädje genom ögat på en kapsyl!!!
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Gnosis VIP