Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sjunger som en ängel


Du sjunger som en ängel
Hur vet du hur änglar sjunger?
Jag bara vet
Sa hon och log

Vart försvann ditt hopp flicka lilla
Sa ängeln
Flickan som annars aldrig grät
Grät
Den flög med vinden
Bort från mig
Med skuggorna

Du sjunger som en ängel
Hur vet du hur änglar sjunger?
Jag bara vet
Sa hon och log

Du gav flickan hopp igen
Drev skuggorna på flykt
Du sjunger som en ängel sa flickan
Du sjunger som en ängel




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-20 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös