Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han på sin vita häst

Han kom
När hoppet dog
När allt skulle ta slut
Kom pojken
Som vände allt
Som vände flickans blick från en strikt vana
Som läkte henne
Som lät henne gråta i hans famn
Pojken som fanns
För flickan som aldrig riktigt fick finnas
Hon som hoppet dog för länge sen

Som en prins på sin vita häst
Kom han som en super hjälte
Räddade flickan
Som för övrigt var osynlig
Från ett dött hopp
Från det som kunde tagit henne

Som boken som behöver skrivas färdig
Avslutar han kapitel med lyckliga slut
Ett avslutat kapitel




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 367 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-20 09:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
som riddare må alla killar bete sig, som prinsessor bör alla tjejer behandlas.

Fint
2009-09-19

  Silvergirl
påminner mig om White horse - taylor swift<3
jag älskar dikten och låten<3
2009-05-20

    ej medlem längre
härligt
finns de såna tjejer på vit häst (: ?
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös