Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3 februari, 2005


GRIPbart

räknar veckor

hans händer
fumlar
på sekunden


under löven
blåser

himmelen förbi




Fri vers av obey
Läst 447 gånger
Publicerad 2005-09-22 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

obey
obey