Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
26 oktober, 2004


interaktiv du, interaktivt jag

likt sekunder
fyllde vi utrymmet
mellan ryggslut

bytte plats
med minuter och
åldrades med stil



följer livslinjer
såsom man berör
något man älskar




Fri vers av obey
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-09-22 17:46



Bookmark and Share


  Nightngale
Rembrandt Van Rijn!

Vilket ljus.

Du målar vackert.

"följer livslinjer
såsom man berör
något man älskar"

Är hon en tydlig "man"?
Är hon "människan" och inte "man"?
Är hon "hon" och inte "man"?
Är hon "jag" och inte "man"?

man gillar inte man någe vidare .)
2005-09-29
  > Nästa text
< Föregående

obey
obey