Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


I sol förmörkelsen sken du upp dom svart vita bubblorna.

Ditt änglalika skratt lös upp
Dom svart vita såpbubblorna
Som vi dansade omkring med även om
Dom sprack på en gång
För att regndropparna flög
Ner ifrån den sol befriade
Himmelen, fast älskling
Även om våra bubblor
Spräcktes och solen aldrig
Sken så var du min sol
I sol förmörkelsen och
Världen hade aldrig varit
Ljusare på våran sista
Såpbubbel fredagar.




Fri vers av Ettriktigtsagoslut
Läst 234 gånger
Publicerad 2009-06-02 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettriktigtsagoslut
Ettriktigtsagoslut