Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Att sitta med benen i kors framför ytterdörren.

-




( Och jag vet att det inte var
för länge sedan jag satt
framför ytterdörren med benen
i kors när jag väntade
på att du skulle komma hem,
men jag vet att det var länge
sedan jag började förstå
att du aldrig kommer igen. )




-




Fri vers av Ettriktigtsagoslut
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-03 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettriktigtsagoslut
Ettriktigtsagoslut