Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gramma

Vingtappad
Alltid ett skräp i mitt vita socker
Lämnar jag jag jag sktiarsle
Till stor tro hör stora belöningar

Klassfotot
I efterskott tittar vi på det
och kan säga
\'det där var jag.
jag gjorde allt det där\'

Vem lyssnar på
samma orörbara melodi
som bara är en melodi
fram till .... ögron.

Långsamt nu

Förr var aldrig ett alternativ
Det sägs att förr visste man
att om kaffet var för starkt
berodde det på att man gjort
för starkt kaffe
och inte att någon (....) borde stoppa
mer socker i det

vis
ste
dua
tt
tex
te
ns
kv
ali
te
ock

är
sy
nl
ig
från
si
dan?
gustaf?

(Inget svar på den frågan
\'jag är väl inte dum eller!\"
kommer vara mitt dödskrik)

Poängen (lyssna)
Är att du kan komma tillbaka till det
Du skapat
Därför, jag frågade,
Är mitt skapandet fint?

\'jag har tappat bort mig\'
så börjar varje fråga
och varje svar
är \'vem som helst - jag\'
\'överallt utan mig\'

---

(Tao\'s hemlighet
är att enas om att ett leende
muntrar upp

In med den som min granne
hör genom väggen i presentations
kurser)

---

dag två till närmandet
nämnde han rämnadet?

x(
av det här att
är så vitt vi kan se
svårt
öhhm
och lösningen
pallar jag inte med nu heller..) -> y(puss)

Det ser ut som om jag nästan
stänger ögonen så fyller du ut
världen runtomkring

Tjejer säger så här att
\'han duger nog i alla fall
till befruktning\'

men vad ska killar säga?
och jag är kille

idag kommer jag* hade svårt att somna

*inte i dig

---

Your sister sees the future
like your mama and your self
\"....\", (....)
your heart is like an ocean
mysterious and dark

Jag krävde nog själv en gång att
du skulle gå och lägga dig
gör inte detsamma
med mig nu

Jag ska plantera palmer här
Jag ska skrika här
Jag har hört att växter växer bättre
Av varje vindpust

21:12 blir till 0:12
och bara två tankar går

Alla är upptagna
Drömmer jag?

---

(att lösningen fanns
innan frågan formades
var jag tyst
vad vill jag veta?)

---

Det sägs att när gökar
lägger sina ägg i andras
bon
Är det upp till någon annan
att föda upp dem.
Jag vet att det är sant
Under tiden
göken roar sig
flyger rundor
finns
det en punkt
till vilken
han inte kan komma tillbaka

Eller för människor gäller
att om de
slickar
bägge sidor
av någons tunga

(föreställning)
vid en kyss
känns det som är (....)
\'överallt med mig\'
(hos dem)
tomt och tyvärr
är det tomt

:-( För :-(moderna)-: självspeglade (-:

(stöter alltid på teckenentusiaster)
----

Så jag har gjort fel?
Nej, jag har en förklaring
Och blir äldre
Inte du.




Övriga genrer av Beng-tze
Läst 558 gånger
Publicerad 2005-09-25 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beng-tze