Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sista gåva

I din famn begravde jag min sorg
och min längtan efter närhet
till någon så underbar som du

Tårarna jag så länge har sökt
pressades ut ur mitt hjärta
och dalade ner för min kind

Tårar tjocka som blod
fick min smärta att lindras
men stärkte min eviga längtan

Tårarna var det sista jag gav
till någon så underbar som du
Låt dem för evigt vila i din själ
Lämna mig inte förgäves

En dag är jag åter i din famn
Kyss mig då och ta fram mina tårar
Besvara min längtan till dig
och släck mitt uttorkade hjärtas törst




Fri vers av Roland Johansson
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-12 22:06



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Sorg och oändlig, gränslös kärlek - vackert förmedlat
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Roland Johansson