Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Då du flätarsamman våra händer skräckslaget.

-




Sammanflätande händer var bara ett
bevis på att dom försökte hålla kvar
kärleken sa du, var det därför du alltid
flätadesamman våra händer när du kom hem?



ÄlSkLiNg?,



Vi dör ut kvar återstår bara Du och Jag.




-




Fri vers av Ettriktigtsagoslut
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-15 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettriktigtsagoslut
Ettriktigtsagoslut