Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade svårt att bestämma mig om det ska vara hello eller goodbye så det blev båda (y)


When we meet that day in december,

'This is a funny way to say hello.'


'This is a funny way to say goodbye.'




Fri vers av Ettriktigtsagoslut
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-15 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettriktigtsagoslut
Ettriktigtsagoslut