Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till min pappa...


En riktig pappa


Ibland gör livet ont.
Min pappa är en idiot.
Jag hatar det han gör, mot mig, mot mina bröder, mot mitt liv.
Jag hatar att han inte bryr sig.
Jag hatare när han dricker.
Jag hatar när han aldrig ringer.
Jag hatar hans sätt att köpa min kärlek.
Men han är juh min pappa,
och jag hatar han för det.
Jag hatar mitt liv, jag vill inte bry mig.
Jag vill sluta vara ledsen, jag vill inte gråta mer, jag vill inte hata mer.
Jag vill bara ha en vanlig pappa.
En som är orolig.
En som bryr sig.
En som ringer.
En som finns där.
En som gör saker med mig.
En som lever för oss.
En som gör så att jag inte gråter mer.
En som är vuxen.
En som jag är trygg hos.
En som älskar oss och inte alkoholen.

Jag vill ha en pappa som inte är alkoholist.




Fri vers av Nathalie a.k.a LoveMee
Läst 1571 gånger
Publicerad 2005-09-29 06:49



Bookmark and Share


    Silverstjärna
Jag vet hur det känns. Det gör ont hela tiden. Jag önskar dig all lycka!
2011-06-17

    Bodil Sandberg
Ja du,den här dikten var sannerligen ett rop i sorg,berör mig starkt,det finns så många som känner så här,det viktigaste är att man inte själv tar på sig någon skuld utan bejakar det enda liv man har och går vidare på sin egen väg,ibland måste man gå utan att se sig om för mycket,ta till vara det man själv vill ha gjort,ignorera de svarta fläckarna,så gott man kan,energin måste få utstråla i rätt riktning,din egen riktning,för din pappa har sitt pund att förvalta och du har ditt,så är det,låt dig inte nedslås så enkelt,spjärna inte heller emot men driv sakta i en annan riktning....
2005-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Nathalie a.k.a LoveMee
Nathalie a.k.a LoveMee