Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt, men jag är utbytbar...

Skulle bara.....

Förlåt
Det var inte meningen

Skulle bara......

Ja?

Förlåt, men skulle bara ......
leva
mitt liv

Förlåt, visste inte att jag sårade
ville inte att du skulle tycka illa...

Mamma, slå inte
Slå inte med dina ord
Dina hårda ord
Du har min syster o bror

Du väljer bort mig
men det gör ingenting
Jag är utbytbar

Jag är ju ingen....
Är bara.....

jag





Övriga genrer av trollflöjt
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-17 18:59



Bookmark and Share


  Hawk
Sorglig, tragisk...men mycket vackert skrivet.
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt