Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Idag
är snart en annan dag

Nuet kallar
morgondag söker..
sin väg

Jaget velar
är jag här för att stanna
eller för att visa
dig vägen

min väg

min krokiga väg

som inte leder någonstans

eller ber jag dig gå din väg?




Övriga genrer av trollflöjt
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-19 23:02



Bookmark and Share


  Hans Christian
Detta är en dikt som tåls att läsa flera gånger och jag gillar den skarpt.
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt