Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU

NU
är mitt liv
OCH
var är jag
HÄR
är jag
MEN
jag märks inte
VILKEN
sits
JAG
har valt själv
ÖDET
kallas det
ELLER
bara jävla otur?




Övriga genrer av trollflöjt
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-19 23:41



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Du är HÄR och NU! Bara DU kan fyllla ditt liv, och DET är just precis vad du har gjort här!
Tänkvärt och bra!!!
Fortsätt att skriva! ;}
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt